Een account resetten

Reset je account alleen wanneer het echt niet anders kan, bijv. als je computer is vastgelopen, of voor het oplossen van transacties die in behandeling zijn. Wij raden je niet aan je account opnieuw in te stellen, tenzij een van onze Support-medewerkers dit voorstelt.

Accountresets zijn vooral bedoeld voor ontwikkelaars, die het nuttig kunnen vinden om een testnetwerk te resetten terwijl ze hetzelfde account blijven gebruiken. Wanneer je reset, beschouwt MetaMask het netwerk-ID als een schoon netwerk in een nieuwe staat, waarbij in wezen de transactiegeschiedenis wordt gereset.

Onthoud dat het resetten van je account alleen invloed heeft op het huidige netwerk.

Voordat je gaat resetten, raden we je aan je statuslogboeken te downloaden. Hiermee kunnen onze ondersteuningsmedewerkers, als het nodig is, de hoofdoorzaak van het probleem vinden. Het resetproces is onomkeerbaar, en voor de meeste gebruikers geen vaak gebruikte functie.

Je verliest de waarde in je account niet.

Het account resetten:

  1. Klik, in de extensie, rechtsboven op het account-pictogram. In de mobiele versie tik je linksboven op het hamburger-icoontje, om het hoofdmenu te openen.
  2. Selecteer Instellingen
  3. Selecteer Geavanceerd
  4. Scroll naar beneden en klik op Account resetten

 

Een account resetten

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 797 van 2230

Artikelen in deze sectie