Hesabımı nasıl sıfırlayabilirim

Hesap sıfırlama çoğunlukla takılmış veya bekleyen işlemleri çözümlemek için ve yalnızca kesinlikle gerekli olduğunda yapılmalıdır. Destek elemanlarımızdan biri önermediği sürece, hesabınızı sıfırlamanızı önermiyoruz.

Hesap sıfırlama, öncelikle aynı hesabı kullanmaya devam ederken bir test ağını sıfırlama gereği görebilecek geliştiricilerin kullanımı için tasarlanmıştır. Hesabı sıfırladığınızda, MetaMask, ağ kimliğini, yeni durumda temiz bir ağ kabul eder ve işlem geçmişini sıfırlar.

Hesabınızı sıfırlamanın yalnızca mevcut ağı etkilediğini unutmayın. 

Sıfırlama yapmadan önce durum günlüklerinizi bilgisayarınıza indirmenizi öneririz. Bunu yapmanız, Destek temsilcilerimizin gerekirse ana nedeni ortadan kaldırmalarına olanak sağlayacaktır. Sıfırlama işlemi geri döndürülemez ve çoğu kullanıcı için sık kullanılan bir özellik değildir.

Hesaplarınızdaki değeri kaybetmezsiniz.

Hesabı sıfırlamak için:

  1. Uzantı üzerinde sağ üst köşedeki hesap simgesine tıklayın. Mobil üzerinde ana menüyü açmak için sol üst kısımdaki hamburger simgesine dokunun.
  2. Ayarlar bölümünü seçin
  3. Gelişmiş bölümünü seçin
  4. Aşağı kaydırın ve Hesabı Sıfırla seçeneğine tıklayın

 

Hesabımı nasıl sıfırlayabilirim

Bu makale yardımcı oldu mu?
2692 kişi içerisinden 918 kişi bunun yardımcı olduğunu düşündü

Bu bölümdeki makaleler